Környezetvédelem, Munkavédelem, ADR

Vizsgálat, Értékelés, Döntés

greenmirrorkft@gmail.com

  Greenmirror Kft - Környezetvédelmi megoldások

  Teljes körű szolgáltatási csomagot kínálunk ügyfeleinknek, hogy a környezetvédelemmel kapcsolatban felmerülő ügyeiket hatékonyan tudják intézni, úgy mint a környezetvédelmi előírásokkal kapcsolatos teendők átvállalása, adminisztratív feladatok elvégzése, szakmai segítségnyújtás, a jogszabályoknak való megfelelés biztosítása.

  A környezetvédelem koordinálása komoly jogszabályismeretet, sokrétű szakmai tudást és sok időt igényel. Szükség esetén ahol van már egy kialakított rendszer, azt átvilágítjuk, hatékonyságát növeljük.

  Munkatársaink közel két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a környezetvédelmi mérések, engedélyeztetések területén. Szakmai tájékozottságunk, a partnereinknél, illetve az engedélyeztetések során szerzett ismeretekből való folyamatos tanulás mellett a naprakész jogszabálykövetés és a környezetvédelmi hatóságokkal való kapcsolatunk lehetővé teszi a hatékony tanácsadói, a komplex engedélyeztetési és a megbízható partneri munkát. Rendelkezünk a szükséges környezetvédelmi szakértői jogosultságokkal is.

  A környezetvédelmi mérések (emisszió mérések, környezeti zajmérések) és a munkahelyi környezetben végzett mérések (munkahelyi légszennyezettség, munkahelyi zajterhelés) területén széles körű jártassággal rendelkezünk. Hatósági környezetben is szereztünk gyakorlatot az évek során, amely ismeret segíti munkánkat.

  Elsősorban környezetvédelemmel összefüggő tanácsadói, megbízotti tevékenységet látunk el a legkülönbözőbb ipari/szolgáltató szegmensek területén tevékenykedő partnereknél, melynek keretében környezetvédelmi engedélyeztetési eljárások lebonyolítását, előzetes vizsgálatok, hatásvizsgálatok és felülvizsgálatok végzését, környezeti elemek vizsgálatát végezzük (levegőtisztaság-védelmi mérések, munkahelyi légszennyezettség meghatározása, környezeti és munkahelyi zajmérések) és szükség esetén koordináljuk.

  Környezetvédelmi megbízotti teendők ellátásában, termékdíj ügyintézésben, ill. különböző speciális környezetvédelmi problémák megoldásában nyújtunk szakértő segítséget.

  Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó végzettséggel a veszélyes áruk/hulladékok közúti szállításával kapcsolatos tevékenységet végző vállalkozásoknál tanácsadóként is számíthatnak ránk. Magyarország egész területén vállaljuk cégek veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói feladatainak elvégzését.

  Munkavédelem területén is állunk partnereink rendelkezésére.

  - Levegőtisztaság-védelmi mérések,
  - Munkahelyi légszennyezettség mérés,
  - Megvilágításmérés,
  - Klimatikus paraméterek meghatározása,
  - Rezgésmérés,
  - Környezeti-, közlekedési-, munkahelyi zajmérés

  Környezetvédelmi és munkahelyi mérések

  - Környezetvédelmi dokumentációk készítése
  - Előzetes vizsgálatok, környezeti hatástanulmányok,
  - Környezeti állapotfelmérések,
  - Környezetvédelmi felülvizsgálatok végzése,
  - Teljesítményértékelés

  Környezetvéselmi tanácsadás, engedélyeztetés
  - Veszélyes áru szállítással kapcsolatos tanácsadás
  - ADR tanácsadás és oktatás
  - Veszélyes áruk/hulladékok közúti szállításával kapcsolatos tevékenységet végző vállalkozás köteles legalább egy veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadót alkalmazni.
  ADR tanácsadás
  - Munkahelyi kockázatértékelés készítése,
  - Munkavédelmi megbízotti teendők ellátása,
  - Termékdíj ügyintézés,
  - Termékdíj bevallások,
  - Dokumentációk készítése
  Munkavédelem, termékdíj ügyintézés

  Green Mirror Kft.

  E-mail: greenmirrorkft@gmail.com

  Telefon: +36 70 337 2249

  Telefon: +36 30 258 3394

  9700 Szombathely, Festetics u. 11/A.

  Cégjegyzékszám: 18-09-113561

  Greenmirror - Vizsgálat, Értékelés, Döntés
  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper